perjantai 16. tammikuuta 2015

Cocktail-lihapullat


Uudenvuoden aatoksi pyörittelin mausteisia minilihapullia. Niiden lisäksi tikkuihin tuli punaista Emmentalia, kirsikkatomaatteja, rypäleitä ja suosikkejani taateleita. Lihapullat olivat hyviä, mutta lisäpotku ei olisi ollut pahitteeksi!

400 g jauhelihaa
1 muna
1 sipuli
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
chilijauhetta
basilikaa
1 dl aurinkokuivattuja tomaattia hienonnettuna

Hienonna sipuli ja kuumenna sitä mikrossa pari minuuttia, kunnes sipuli hiukan pehmenee. Sekoita jauhelihan joukkoon kaikki ainekset, uskalla laittaa tarpeeksi mausteita! Pyörittele massasta pieniä palleroita, 400 grammasta tulee noin 40 lihapullaa. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Nämä cocktailit olivat namia, vaikea oli pitää näppejä irti lautasesta! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!